4. Vállalati közlemény Axe termék visszahívásról

Vállalati közlemény Axe termék visszahívásról

AXE DARK TEMPTATION WITH FLOATING SPEAKER

Az Unilever számára a termékeinket megvásárló és használó fogyasztók biztonsága a legfontosabb, ezért önként, elővigyázatosságból visszahívjuk az AXE Dark Tempation ajándékcsomag úszó, vezeték nélküli hangszóróval (vonalkód: 8710447348550) termékünket, mert bizonyos körülmények között előfordulhat, hogy az USB-kábel a hangszóró töltése közben túlmelegedhet.

Beszállító partnerünkkel együtt részletes és alapos vizsgálatot végzünk annak érdekében, hogy megértsük, hogyan történhetett meg ez a hiba annak dacára, hogy a szóban forgó termékek átmentek mind a gyártó minőségellenőrzési folyamatain, mind az Unilever belső minőségellenőrzésén anélkül, hogy rendellenességre bukkantunk volna. Mindemellett kidolgozzuk a megfelelő eljárásokat annak érdekében, hogy ilyen probléma többet ne merülhessen fel a külső szállítóktól megrendelt termékekkel.

Azon fogyasztóinkat, akik megvásárolták az ajándékcsomagot, arra kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a 06 80 180 144 telefonszámon ingyenesen hívható Fogyasztói Kapcsolatok osztályunkkal, hogy további információt kapjanak a töltőkábel visszaküldésének módjáról, valamint a kompenzáció részleteiről. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért!

Corporate announcement about Axe product recall

At Unilever, the safety of the people that buy and use our products is our number one priority which is why we have taken the voluntary precaution of recalling Axe Dark Temptation giftpack with floating speaker (barcode: 8710447348550) as in some circumstances, the USB cable supplied in these gift pack may overheat whilst charging the speaker.

We are conducting an on-going and thorough investigation with the supplier of this item in order to understand how, despite passing all of the manufacturer’s safety assessments as well as our own additional internal quality checks, no faults were identified. We are working on procedures to ensure this fault does not occur again in any of the products supplied to us.

We kindly ask all consumers who have purchased this giftpack to contact immediately our careline 0680 180144 for instructions that will include information on how to return the charging cable of the floating speaker and also for details of compensation. We apologise for any inconvenience caused!

KÖVESSEN MINKET

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Lépjen kapcsolatba az Unileverrel és a szakértői csapatokkal, illetve tekintse meg az Unilever elérhetőségeit szerte a világban.