Ugrás ide: tartalom

Unilever Magyarország Más lokáció


Bolygó és társadalom

A világ soha nem látta még ennyire tisztán mindazokat a társadalmi és környezeti kihívásokat, amelyekkel szembenézünk. A cselekvés szüksége egyre sürgetőbb.

Tudjuk, hogy ebben nagy szerepünk van. Vállalatunk márkáinak és munkavállalóinak világos a küldetése: mindennapossá tenni a fenntartható életmódot.

Úttörő évtized

2010-ben elindítottuk az Unilever Fenntarthatósági Tervet (Unilever Sustainable Living Plan - USLP), amely bizonyította, hogy a fenntarthatóság és a sikeres üzleti teljesítmény összefügg egymással.

A USLP tíz éve alatt a világ megváltozott. Mindazok a problémák, amelyek bennünket cselekvésre ösztönöztek, mára egyre általánosabbá váltak. Részvényeseink számára a fenntarthatósággal kapcsolatos elkötelezettség már nem csak egy kívánatos szempont – a vállalati irányeleveink minimumaként tekintenek rá.

Sokat tanultunk útközben. És bár nem mindig alakult minden tökéletesen, úgy érezzük, sikerült hűnek maradtunk ahhoz a törekvésünkhöz, hogy a fenntartható fejlődés vezetői legyünk. Erre alapvető hitünk vezérelt, hogy a küldetésvezérelt márkák növekednek; a küldetésvezérelt vállalatok kitartanak, és a küldetésvezérelt emberek kiteljesednek.

Még inkább biztosak vagyunk abban, hogy helyes úton járunk - saját magunk és a bolygó érdekében. A USLP tapasztalataival felvértezve egy olyan mozgalmat indítunk útjára, amelyben beszállítóink, vevőink és fogyasztóink mind részesei a jobb jövő építésének.

Új szerződés – a társadalommal és a bolygóval

Most minden eddiginél tovább akarjuk lendíteni az üzletünket és az üzletmenetünket. Az Unilever Compass (Iránytű) vállalati stratégiánk meghatározza, hogyan valósíthatjuk meg ezt az ambíciót.

Az Unilever Compass tevékenységeink középpontjába részvényeseink szolgálatát állítja.

Megerősíti az emberi jogok tiszteletben tartásának megkérdőjelezhetetlen jelentőségét. Ambiciózus cselekvési programokat határoz meg korunk legkritikusabb problémáinak kezelésére, márkáink teljes skáláját érintve, és egyre hatékonyabban, egyre gyorsabban éri el azokat a pozitív változásokat, amelyek napjainkban egyre sürgetőbbek.

A jövőképünk a gyakorlatban

Megvan a kiterjedtségünk, a képességünk és az akaratunk arra, hogy valódi, pozitív és tartós változást eszközöljünk a bolygó és a társadalmunk érdekében. Változunk,cselekszünk és támogatunk másokat is, akik szintén cselekednek.

Tudj meg még többet azokról a területekről, amelyekkel foglalkozunk.

section.skipThisSection

A bolygó egészségének javítása

A bolygó egészségének javítása

Mivel a bolygó válságban van, ki kell vennünk a részünket a károk megszüntetése és az egészségének a helyreállítása érdekében. Ezért határoztunk meg egy sor új, ambiciózus intézkedést az éghajlatváltozás elleni küzdelem és a természet védelme érdekében.

section.skipThisSection

Az emberek egészségének, önbizalmának és jólétének javítása

Az emberek egészségének, önbizalmának és jólétének javítása

Az egyetlen multinacionális fogyasztási cikkeket gyártó vállalatként, amelynek portfóliója a szépség- és testápolás, a háztartási tisztítás, valamint az ételek és a frissítők területét fedi le, egyedülálló helyzetben vagyunk ahhoz, hogy az egészség, a higiénia és a táplálkozás terén nagy léptékű változásokat hajtsunk végre.

section.skipThisSection

Hozzájárulunk egy igazságosabb, befogadóbb világhoz

Hozzájárulunk egy igazságosabb, befogadóbb világhoz

Elkötelezettek vagyunk egy olyan társadalom felépítésének segítésében, amely valóban senkit sem hagy hátra. Hisszük, hogy értékes hozzájárulást tehetünk az életszínvonal emelésével, az inkluzivitás révén lehetőségek teremtésével és az emberek felkészítésével a jövő munkájára.

section.skipThisSection
Hullámzó tenger

Nincs vesztegetni való idő

Cselekedni fogunk a környezetünk javítása érdekében. Éghajlat-politika. A természet védelme és megújítása. És egy hulladékmentes világ megteremtése.

Hozzájárulunk egy tisztességesebb, társadalmilag befogadóbb világhoz. A méltányosságra, a sokféleségre és a befogadásra koncentrálunk minden tevékenységünk során. Vállalkozásunk kiemelt figyelmet szentel az emberek életszínvonalának aktív emelésére, és az emberek felkészítésére a munka jövőjére.

Ezzel egy időben javítani fogjuk az emberek egészségét és jólétét. Márkáink lesznek a változás katalizátorai - ez így van már a vállalatunk alapítása óta.

Tudjuk, hogy ez hatalmas változást fog hozni. De azt is tudjuk, hogy a legnagyobb kihívások olyan cselekvéseket igényelnek, amelyek túlmennek azokon a cselekvéseken, amelyeket egy vállalkozás egyedül képes végrehajtani.

Az egyik legnagyobb lehetőség az értékláncunkban és azokban a társadalmakban rejlik, amelyekkel együttműködünk. Tehát az Unilever teljes terjedelmét ki kell használnunk annak érdekében, hogy pozitívan befolyásoljuk partnereink üzleti gyakorlatát és üzletpolitikáját is, valamint a területekét, ahol működünk.

Mert mindannyiunk számára, akik tisztességesebb, társadalmilag befogadóbb világot és egészséges természeti környezetet szeretnénk látni, az üzenet világos: nincs vesztegetni való idő. Cselekedjünk.

Küldetésünk a fenntartható életmód mindennapossá tétele.

Látogass el a Bolygó és társadalom oldalra az unilever.com webhelyen!

Tegyük a világot jobbá, együtt!

Tegyél a Téged foglalkoztató ügyekért!