Toggle Keresés

  1. Kezdőlap
  2. Fenntartható életmód
  3. Fenntarthatósági híreink

Fenntarthatósági híreink

Tekintsd meg időrendben az Unilever fenntarthatósági híreit, vagy keress az archívumban kulcsszó vagy téma alapján.

No Results

Sajnos az Ön választása nem hozott eredményt

Próbálja meg újra a választásai módosítása után

Hogyan teljesítünk a Fenntarthatósági terv célkitűzéseihez képest?

Miközben az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljainak (SDG) elérésén dolgoznak világszerte, a bizalom építés szempontjából fontos, hogy a vállalatok is vezető szerepet vállaljanak a témában. Ehhez kulcsfontosságú a minden korábbinál szorosabb partneri viszony és hogy minden szereplő az átlátható működés elvét vallja.

Öt dolog, amit a fenntartható növekedésünkről tudni érdemes

A legutóbbi beszámolónk alapján olyan növekedést érünk el, amire büszkék lehetünk, miközben számos kihívással teli, fenntarthatósággal kapcsolatos problémával vettük fel a küzdelmet. Álljon itt egy rövid összefoglaló arról, hogy milyen előrelépéseket értünk el 2016-ban.

A pazarlásunk mértéke minket is meglep

Az Unilever a tavalyi év során készítette el Fenntartható Életmód Felmérését a magyar családok életmódjáról. A vállalat azt vizsgálta, hogy a fogyasztók mennyire nyitottak a pazarláskerülő háztartásvezetési praktikák iránt, illetve hogyan ösztönözhetőek arra, hogy változtassanak korábbi rossz szokásaikon. Az öt héten át tartó vizsgálatban kiderült, hogy a fenntartható életmód legfontosabb hatása a rendezettség, amely egészségesebb étkezést és higiénikusabb környezetet eredményez. A felmérés eredményeiből összeállt, milyenek az életmódváltást segítő ideális ösztönzők.

Vissza az oldal tetejére