Ugrás tartalom

Unilever Magyarország Más lokáció


Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot az Unileverrel.

A kérdését továbbítottuk az illetékes osztálynak, és a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel.

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem küldünk Önnek kéretlen e-maileket.

Amíg itt van, miért nem olvas arról, hogy mit teszünk a bolygó és a társadalom érdekében?

Adatvédelem

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője:

Unilever Magyarország Kft.

Cg.: 01-09-078247 nyilvántartja a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság

Székhely: Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182.

(a továbbiakban mint "Unilever")

A személyes adataid megadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a személyes adataid az Unilever Magyarország Kft. (székhely: 1138 Budapest Váci út 182.) és az Unilever BCS Hungary Kft. (székhely:1138 Budapest, Váci út 182.), (továbbiakban: Unilever) adatbázisába kerüljenek és azokat az Unilever minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül kérdésed megválaszolása, panaszod kivizsgálása, elbírálása, megválaszolása céljából felhasználhassa. Kérjük, csak a kérdésedhez, panaszodhoz szorosan kapcsoló információkat, személyes adatokat add meg! A személyes adataid kezelője az Unilever, aki az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli. Az adataid feldolgozását az Unilever Fogyasztói Kapcsolatok osztálya végzi ( 1138 Budapest Váci út 182.).

Az Unilever a személyes adataidat további harmadik személyeknek – ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Személyes adataidat az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg illetve az esetleges tiltakozásod, törlésére vonatkozó kérésedet követően a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb a kérelmed kézhezvételétől számított 30 napon belül törlésre kerülnek, kivéve, amennyiben jogszabály kötelezően hosszabb adatkezelési időt állapít meg (pl. panaszkezelés esetén 5 év). Az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelésről tájékoztatást, valamint az adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen, vagy a következő e-mail címen: info@unileverinfo.hu .Az adatkezeléssel kapcsolatban jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat. Adatkezelési nyilvántartási számok: Unilever Magyarország Kft. : 364-0024, Unilever BCS Hungary Kft.: NAIH-93605/2016.

Az Unilever elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme és személyes adatok védelmének biztosítása mellett. További információért kérjük, látogasson el az ADATVÉDELMI NYILATKOZAT, a Felhasználási feltételekre és a SÜTIKRE VONATKOZÓ NYILATKOZAT.